de HIN UND HER wedstrijd

DOE mee aan DE HIN UND HER WEDSTRIJD en WIN 500 EURO!

Aan alle amateurtheatergezelschappen, studententoneelverenigingen, andere gelegenheidsensembles, dilettanten en liefhebbers,

HIN UND HER is een existentieel-politieke komedie van Ödön von Horváth uit de jaren dertig van de vorige eeuw. Dit volksstuk, met live muziek en zang in twee bedrijven, gaat over de akelige absurditeit van de werkelijkheid. Een bepaald persoon; een niemand, een vergissing, een ambtelijk geval, wordt land X uitgezet om in zijn geboorteland Y niet binnen te worden gelaten omdat daar zijn staatsburgerschap is verlopen.

Deze voorstelling is dankzij ’t Barre Land, Tijdelijke Samenscholing en Co vanaf september voor het eerst in de Nederlandse theaters te zien! Om dat te vieren organiseren wij DE HIN UND HER WEDSTRIJD, waarbij €500 te winnen valt!

De wedstrijd is simpel: maak een filmpje van maximaal drie minuten n.a.v. deze  scène uit het stuk. Je bent vrij om de tekst letterlijk over te nemen, te bewerken of om een geheel eigen interpretatie van de scène te maken. Er zijn geen regels. Er zijn geen grenzen. Alles is toegestaan. Iedereen mag meedoen.

Stuur de inzending in MP4 of AVI zo snel mogelijk (via WeTransfer) naar info@pienpr.nl

De hoofdprijs van €500,- is naar geheel eigen inzicht te besteden. De winnaar wordt uiterlijk maandag 15 oktober 2018 bekend gemaakt en ontvangt tevens persoonlijk bericht. Alle deelnemers krijgen korting op voorstellingskaarten HIN UND HER tijdens de tournee (zie speellijst).

De filmpjes worden verspreid via onze sociale media met de hashtag #hinundher, dus zorg ervoor dat alle deelnemers akkoord zijn met de verspreiding van het filmpje. Mocht je de inzending zelf delen, vergeet dan niet zeker niet de #hinundher toe te voegen.

Voor meer informatie: hinundher.nl

of vragen over de wedstrijd kun je contact opnemen met Pien Roeland via info@pienpr.nl.

en de (werk)vertaling van HIN UND HER hier